søndag 11. november 2012

Nå også på Ogna scene!!!Martine Lund Hoel
, oppvokst i Stange og Hamar og nå bosatt i Oppland, har hatt stor suksess med sin originale huldermusikk med hardingfele og naken vokal som hovedinstrument. Martine tar arven videre men gjør det absolutt på sin særegne måte slik at vi blir stolt av å være norsk. Debuten Hidden Shore sikret henne et stort publikum, og fikk henne raskt fra og være helt ukjente til og få et navn flere og flere har hørt om her hjemme og i Europa. Martines musikk som er forankret i norsk folkemusikk men med assosiasjoner både til rock, pop og metall gir stemninger som har fått journalisten i adresseavisen til å skrive i sin anmeldelse: «ikke siden Griegs Dovregubbens hall har det kommet noe så trolsk fra en norsk aktør»
Martine beveger seg videre inn i nye og større landskaper og satser ennå mer på vokalen på neste album planlagt utgitt i 2013. På scene har hun virkelig gjort seg bemerket bl.a. som gjeste artist hos Billy Falcon and the sowing circle når de varmet opp for Bon Jovi på Ullevål stadion foran 32.000 tilskuere og under «Great Dragons Parade» i Krakow med et svimlende publikumstall på 50.000.

Martine har siste tiden også gjort platesamarbeid med Knut Anders Sørum, varmet opp for Bon Jovi på Ullevål, gjestet Trollrock Festivalen, Egersund Visefestival, Underbrua Festivalen, NRK1 Førkveld Nitimen og mye mer. Samtidig jobbes det nå med det nye albumet som slippes i 2013. Uten å røpe for mye vil vokalen og varemerket med hardingfela blir tatt særdeles godt vare på. Den første singelen og smakebiten “Crystals Are Falling” er allerede tilgjengelig.
Flere spennende nyheter slippes senere i høst vedrørende Martines utenlandslansering der bl.a. selskapet Bleed som er et internasjonalt høyt anerkjent PR byrå rangert som nr 8 i verden gir gass på Martines utenlandssatsning for 2013.

Dette har du ikke lyst til å gå glipp av!
Ta med deg bestemor, venner og naboen...for dette er musikk som bygger historier, som gir næring til sjelen og som varer lenge etter at tonene har ebbet ut.
Søndag 25 november klokka 19.00, på Ogna... Vi ses!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar